Thorn

Eks: Eff. rente 24,24%, 26 300, o/5 år, kostnad 17 206, totalt 43 506,-

Gå til Thorn
Annonselenke
 • Lånebeløp 10 000 - 100 000 kr

 • Effektiv Rente Fra 29,70 - 39,90 %

 • LØPETID 5 år

 • MIN. ALDER 25 år

 • INNTEKTSKRAV 120 000

VILKÅR
 • Over 25 år
 • Fast inntekt
 • Registrert i Folkeregisteret i minst 2 år
 • Bodd sammenhengende og har arbeid i Norge
 • Ingen registrerte betalingsanmerkninger.
NØKKELINFO
 • Effektiv Rente fra: 12,27%
 • Lånebeløp: 150.000
 • Løpetid: 5 år
 • Krav alder: 25 år
 • Krav inntekt: 120 000 kr
Omtale Og Erfaringer

/5

 • Stjerne
 • Stjerne
 • Stjerne
 • Stjerne
 • Stjerne

Omtaler

Skriv omtale

Thorn Privat Finans – En långiver med lang erfaring og et fleksibelt lånetilbud.

Om Thorn Privat Finans?

Thorn har jobbet med privat finansiering helt siden 1970. Som sådan er dette en erfaren långiver med kompetente økonomiske rådgivere. Hvis du ønsker en seriøs bank som gir deg god oppfølging på forbrukslånet ditt kan Thorn Privat Finans være et gunstig alternativ.

Långiveren har som hovedmål å tilby lånevilkår som kan tilpasses din privatøkonomi – også dersom denne skulle endre seg i løpet av låneperioden. Thorn Privat Finans oppfordrer søkerne sine til å kontakte den finansielle rådgivningstjenesten deres i forkant av lånesøknaden.

Banken er svært opptatt av å være en ansvarlig långiver av smålån. Derfor vil banken alltid gjennomføre en grundig vurdering av søkernes privatøkonomi før et forbrukslån godkjennes.

Lånemuligheter hos Thorn

Thorn Privat Finans tilbyr tre forskjellige lånemuligheter:

 1. PrivatLån Pluss
 2. PauseLån
 3. TryggLån.

Maksimalt lånebeløp ligger på henholdsvis 100.000 kroner, 100.000 kroner og 50.000 kroner.

Altså er Thorn en långiver som fokuserer primært på de kundene med behov for et mindre finansieringsbeløp. PrivatLån Pluss er et tilpasningsdyktig forbrukslån. Her har man mulighet til å sette avdragene på pause samt å innfri lånebeløpet når man vil.

Med PauseLån gir Thorn Privat Finans deg mulighet til å bruke to pausemåneder i løpet av låneperioden din. Det er kun mulig å bruke én måned i året, men dette alternativet er fint for de som ønsker muligheten til å sette lånet sitt på pause for en kort periode.

TryggLån inkluderer forsikring mot arbeidsløshet. Dersom du skulle miste jobben i løpet av nedbetalingsperioden din vil forsikringen dekke månedlige avdrag på lånet i opptil ett år. Dette er perfekt for de långiverne som ønsker ekstra sikkerhet når de tar opp forbrukslån.

I tillegg til en kredittvurdering har banken minimumskrav om at du må ha fylt 20 år for å søke om lån. Det oppgis ingen andre kriterier, men det er standard at man må ha fast inntekt. Videre kan du ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger.

Nedbetalingstid hos Thorn Privat Finans

Du kan velge mellom 12 og 72 måneders nedbetalingstid (1-6 år) hos Thorn Privat Finans. Dette gir deg en god del fleksibilitet med hensyn til hvordan du ønsker å betjene lånet ditt.

Dersom du har behov for lån på dagen, og i tillegg kan betale dem tilbake i løpet av kort tid, er det gunstig å gå for en kort nedbetalingsperiode. Dette vil spare deg for renteutgifter totalt sett.

Er privatøkonomien på den annen side trang vil det passe bedre å velge en lengre nedbetalingsperiode. Da blir månedsavdragene lavere og dermed enklere å administrere i en krevende økonomisk hverdag.

Med en maksimal nedbetalingsperiode på 6 år sørger Thorn Privat Finans imidlertid for en begrenset totalkostnad på lånet. Denne vil alltid avhenge av effektiv rente samt nedbetalingstid, og på lang sikt er det derfor gunstig å betale ned på lånet raskt.

Vilkår og gebyrer hos Thorn Privat Finans

Nominell rente hos banken ligger på mellom 9,90% og 23,87%. Rentetilbudet ditt vil imidlertid representere effektiv rente og ligge noe høyere enn den nominelle renten.

Samtlige lånetilbud med tilhørende rente utarbeides på individuell basis. Her brukes kredittvurderingen som utgangspunkt for både rente og lånebeløpet du får tilbud om fra Thorn. En høyere inntekt vil nesten alltid bety en lavere effektiv rente.

Etableringsgebyret til Thorn Privat Finans ligger på 695 kroner og betales når du takker ja til lånetilbudet ditt. Dette er et engangsbeløp på lånet. Termingebyret ligger på 45 kroner og legges på den annen side til månedsavdragene dine.

Begge disse gebyrene har innvirkning på tilbudet du mottar om effektiv rente. Derfor er det gunstig at de ligger såpass lavt som de gjør hos Thorn Privat Finans. Dette vil medføre mindre forskjell på nominell og effektiv rente.

Slik søker du om forbrukslån hos Thorn Privat Finans

Ved hjelp av elektronisk søknadsskjema er det enkelt å søke om billig forbrukslån hos Thorn Privat Finans. På nettsidene legger du inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, samt personopplysningene dine.

Dette vil deretter vurderes opp mot kreditthistorikken din og i løpet av kort tid vil du få svar fra långiver. Dersom lånesøknaden din godkjennes kan du regne med å ha pengene på konto innen én virkedag.

Er du på utkikk etter et fleksibelt forbrukslån fra en seriøs og ansvarlig långiver? Søk hos Thorn Privat Finans i dag.